Producten
Zoeken
Aanmelden maandacties
Aanmelden
Virtual reality bril Virtual reality bril Virtual reality bril Virtual reality bril
Virtual reality bril Virtual reality bril Virtual reality bril Virtual reality bril
Virtual reality bril
0 Review | Review toevoegen
Tijdelijke actieprijs! Zet deze VR bril op je hoofd en ontdek de schitterende wereld van virtual reality. Voor gebruik van deze bril heb je een smartphone nodig.
€ 59,99
€ 49,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Virtual reality bril
Beleef virtuele realiteit in levende lijve met deze VR-bril. Je kunt je smartphone eenvoudig aansluiten op deze bril, waardoor je met alle gemak direct het virtual reality effect zult ervaren. Er zijn talloze smartphone-apps beschikbaar, zowel virtual reality games als virtual reality films die je gratis kunt downloaden in de Play store of in de App store.

Hoe het werkt
Het systeem werkt heel eenvoudig. De VR bril is voorzien van twee speciale lenzen. Je klikt je telefoon vast aan de voorkant van de bril. Dankzij scharnieren op de bril kunnen vrijwel alle smartphones (tussen 4 en 6 inch) worden aangesloten.

Kijk vrij om je heen
Met de virtual reality bril kan je ook echt om je heen kijken, waardoor de omgeving erg realistisch overkomt. Voor het spelen van games zijn er speciale controllers beschikbaar, welke wij op zeer korte termijn zullen toevoegen aan ons assortiment. Virtual reality is absoluut de toekomst. Wees iedereen voor en koop nu direct je eigen VR bril!

Specificaties VR bril
Merk: ColorCross
Gewicht: 175 gram
Materiaal: Kunststof

Afmetingen VR bril
Diepte: 10,5 cm
Breedte: 13 cm
Hoogte: 6,5 cm

Minimale en maximale afmetingen smartphone
De smartphones met de volgende afmetingen kun je aansluiten op deze VR bril.
Hoogte: tussen 12,5 en 16 cm
Breedte: tussen 5,7 en 7,5 cm

Aansluiten van je smartphone
Je kunt je VR bril aanpassen aan de grootte van je smartphone. Dit doe je door voorzichtig de kleppen aan de voorkant open te duwen. Het is belangrijk dat je eerst de brede kleppen uitduwt, voordat je de kleine kleppen aan de zijkant uitduwt. Daarna kan je de smartphone plaatsen en de kleppen zachtjes terugduwen, zodat je smartphone goed vast zit.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.