Producten
Zoeken
Aanmelden maandacties
Aanmelden
Reisstekker Australie 5 12
Reisstekker Australie
Reviews | Review toevoegen

Deze reisstekker is geschikt voor meerdere landen, met name in Oceanië. Dit is een zeer compacte en robuuste stekker; een onmisbare accessoire voor uw reis naar Australië.

€ 4,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze reisstekker Australië is zeer compact, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is op reis. Kwalitatief is deze stekker iets beter dan de standaard versie. Dit komt doordat de polen strakker op de stekker zitten en de stekker uit minder onderdelen bestaat dan de standaard reisstekker voor Australie.

Het gebruik is simpel: reistekker inpluggen en vervolgens uw Nederlandse stekker aansluiten op de achterkant van de reisstekker.

De pluggen aan de binnenkant zijn gemaakt van koper, voor een optimale stroomgeleiding.
Reisstekker bevat CE certificering.

Deze reisstekker is onder andere geschikt voor de volgende landen:

- Argentinië
- Australië
- China
- Fiji eilanden
- Nieuw-Zeeland
- Papua-Nieuw-Guinea
- Salomonseilanden
- Tonga
- Uruguay
- Oceanië (niet voor Guam)

Let op: Deze stekker is ideaal voor type C stekkers (stekkers voor kleine elektronische apparaten, zoals telefoon, iPad, camera). Een type F stekker (bijvoorbeeld van een grote laptop, of een stekkerdoos) kan ook worden aangesloten, echter doordat type F dikkere polen heeft, welke verder uit elkaar staan, is het hierna niet mogelijk een type C aan te sluiten. Dit veroorzaakt namelijk een kleine uitdijing aan de binnenkant van de reisstekker.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Reijne -

Helemaal prima deze stekker. Lekker klein en onmisbaar, en bovendien veel goedkoper dan in Australië. Dus een echte aanrader!

freddy -

prima stekker en prima web winkel

Marjolein -

Goedkoopste reisstekker die ik kon vinden op het web. Werd snel geleverd. Ik heb hem getest in Melbourne, hij werkt prima!

Paul D -

snel geleverd via de Post - makkelijk zo klein, past in brievenbus bij levering.

Corst -

Snelle en vlotte levering.
Binnenkort te gebruiken in Nieuw Zeeland.

Jan B. -

Bestellen is eenvoudig, levering is snel. Prima verpakt, nog geen mogelijkheid gehad om ze uit te proberen want ze zijn bedoeld om op vakantie te gebruiken die begin januari 2015 begint. Maar dat zal wel lukken.

Johan E. -

Stekker werd snel geleverd. Gisteren in Sydney aangekomen en direct geprobeerd. De stekker werkt perfect! Erg handig is dat hij zo compact is.

Joost Veldman -

Australische stekkers besteld en zeer snel geleverd.
Prima!

Hans Berger -

Prima stekker, lekker stevig. En klein, handig!

ST -

Doet wat hij moet doen. 5 weken gebruikt. Zit goed vast op de europese stekker. Bij gebruik met een adapter hangt die iets naar beneden maar dat levert geen problemen op. Ideaal voor backpackers.

Willemien -

Makkelijk en klein. Volgende maand in Australië gaan we ze gebruiken.

Cees C. -

Als ze het net zo goed doen als dat ze eruit zien prima. lekker klein, dus makkelijk om mee te nemen. Volgende maand weet ik pas of zo ook goed te gebruiken zijn in Nieuw Zeeland.....

Geen reviews gevonden.

Meer reviews